Home 6

Изберете секция от изображението на жилищния комплекс

Добре дошли в луксозния жилищен комплекс Green Hill Family - новата, очароваща с архитектура и функционалност сграда, в която ще откриете дома, който винаги сте търсили!

Green Hill Family предлага на своите клиенти модерен жилищен комплекс, в когото ще откриете дома, за който винаги сте мечтали. Цялостната концепция на новостроящия се проект е свързана с комфорта, естетиката и спокойствието, за които допринасят стилната и функционалната му архитектурна визия. Предлагаме на своите клиенти строителни технологии и материали от последно поколение. Жилищната сграда е луксозно строителство от световно ниво.
МЯСТО КАКТО ЗА ОТДИХ, ТАКА И ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ
Green Hill Family се грижи за развлеченията на живущите.
Намира се на тиха уличка с много зеленина. За развлечение на живущите в комплекса се намират детска площадка, стрийт фитнес и богато озеленен парк. GreenHill Family предлага на своите клиенти модерен жилищен комплекс, в когото ще откриете дома, за който винаги сте мечтали. Цялостната концепция на новостроящия се проект е свързана с комфорта, естетиката и спокойствието, за които допринасят стилната и функционалната му архитектурна визия. Предлагаме на своите клиенти строителни технологии и материали от последно поколение. Жилищната сграда е луксозно строителство от световно ниво.

27
апартамента
10
подземни паркоместа
10
подземни гаража
3000
кв.м. парк-градина

Локация

Удобства и акценти

Перфектна локация

В началото на тихия и спокоен кв. Беломорски, с гледка към парка и Родопите

Спокойствие, свеж въздух и красива природа

Просторна вътрешна градина, богато озеленена с подбрана дървесна и цветна растителност, очароващи фонтани и пешеходни алеи

Допълнителни удобства

Модерно оборудвана фитнес зала, уютна кафетерия, приятна зона за отдих и детски площадки. За допълнителен комфорт на живущите в жилищната сграда във всяка от секциите са предвидени специални помещения за детски колички и велосипеди.

24/7 сигурност и защита

Денонощно видеонаблюдение, обхващащo целия периметър на жилищната сграда

Високо качество на строителството

Прецизно изграждане с висококачествени материали.

Професионално управление и поддръжка на жилищната сграда

За живущите в жилищната сграда ще бъде осигурено професионално управление и поддръжка на общите части от висококвалифицирани специалисти

tree-right

ГАЛЕРИЯ

Концепцията на проекта е вдъхновена от стремежа за създаване на приятна и балансирана архитектура, която да се впише безупречно в цялостната визия на квартала и да дообогати съществуващата паркова зона.

Използвани материали

тухли

бетонови смеси

топлоизолация и външна мазилка

асансьор

ключове и контакти

дограма

гаражни врати