Heaven Park Секция Е – Партер – АП.Е01

Характеристики

Вид на апартамент:

тристаен

Обща площ:

104.31

Изложение:

юг

Етаж:

Партер

Статус:

Свободен

Двор / Веранда

21.66 кв.м.