Heaven Park Секция Е – Партер – АП.Е03

Характеристики

Вид на апартамент:

тристаен

Обща площ:

106.15

Изложение:

изток

Етаж:

Партер

Статус:

Свободен

Двор / Веранда

47.36 кв.м.