Home 6

Изберете секция от изображението на жилищния комплекс

Добре дошли в луксозния жилищен комплекс Green Hill Residence- новата, очароваща с архитектура и функционалност сграда, в която ще откриете дома, който винаги сте търсили!

Комплексът Green Hill Residence е от затворен тип и се състои от общо 68 апартамента, разположени в 4 секции на 5-етажна сграда, проектирана в модерен архитектурен стил с изчистени форми, носещи очарованието на едно съвременно стилно място за живеене. Специално внимание е обърнато и на вътрешната градина- просторна, богато озеленена с подбрана растителност, красиви фонтани, пешеходни алеи, приятна зона за отдих и детски площадки за най-малките, а модерно оборудван фитнес ще е на разположение за любителите на спорта. Предвидено е 24/7 видеонаблюдение, обхващащо целия периметър на комплекса, както и жива охрана за максимална сигурност на живущите. Цялостната концепция на новостроящия се жилищен комплекс Green Hill Residence е свързана с комфорта, естетиката и спокойствието, за които допринася не само стилната му архитектурна визия и предвидената охрана, но и отличната му локация- само на 50м. от емблематичната Гребна База в Пловдив и едва на 3мин с кола и 10мин пешеходно разстояние до центъра на града.


Комплексът предлага апартаменти с 1, 2 и 3 спални . Жилищата на партерен етаж са така проектирани, че притежават индивидуални собствени градини за максимален комфорт на обитателите. Тези от Вас, които предпочитат мансардни апартаменти, могат да бъдат сигурни, че ще намерят при нас такива, които освен, че са просторни и функционално проектирани, имат и една от най-пленяващите гледки в града, а именно към красивата Гребна База. Не съществува универсална рецепта за комфорт и спокойствие в градска среда, но има адрес и той е на Green Hill Residence!

63
апартамента
47
подземни паркоместа
15
подземни гаража
3000
кв.м. парк-градина

Локация

Удобства и акценти

Отлично местоположение

Само на 50м от емблематичната за града Гребна База Пловдив и на разстояние едва 3мин с кола и 10мин пешеходно разстояние до центъра на града

Спокойствие, свеж въздух и красива природа

Просторна вътрешна градина, богато озеленена с подбрана дървесна и цветна растителност, очароващи фонтани и пешеходни алеи

Допълнителни удобства

Модерно оборудвана фитнес зала, уютна кафетерия, приятна зона за отдих и детски площадки. За допълнителен комфорт на живущите в комплекса във всяка от секциите са предвидени специални помещения за детски колички и велосипеди.

24/7 сигурност и защита

Денонощна жива охрана и камери за видеонаблюдение, обхващащи целия периметър на комплекса

Високо качество на строителството

Прецизно изграждане с висококачествени материали.

Професионално управление и поддръжка на комплекса

За живущите в комплекса ще бъде осигурено професионално управление и поддръжка на общите части от висококвалифицирани специалисти

tree-right

ГАЛЕРИЯ

Концепцията на проекта е вдъхновена от стремежа за създаване на приятна и балансирана архитектура, която да се впише безупречно в цялостната визия на квартала и да дообогати съществуващата паркова зона.

АКТУАЛНИ НОВИНИ

Използвани материали

тухли

бетонови смеси

топлоизолация и външна мазилка

асансьор

ключове и контакти

дограма

гаражни врати