Ап. 5

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Номер на апартамент: 5
Вид на апартамент: тристаен

Обща площ: 102.29 кв.м
Изложение: юг-север
Изба: кв.м
Етаж: 2
Статус: Продаден
Свалете схемата