Сграда Aria Residence

Гребна база

Tази сграда предлага перфектната комбинация от лукс, удобство и естетика, които ще превърнат вашия живот в едно изключително преживяване.

Всеки апартамент в “Aria Residence” е проектиран, за да предостави оптимално пространство и функционалност. От просторните стаи до изисканите интериорни детайли, всеки елемент е тънко подбран, за да се съобрази с изискванията на модерния стил.

Tази сграда предлага перфектната комбинация от лукс, удобство и естетика, които ще превърнат вашия живот в едно изключително преживяване.

Избери етаж

Галерия

Локация

Tази сграда предлага перфектната комбинация от лукс, удобство и естетика, които ще превърнат вашия живот в едно изключително преживяване. Всеки апартамент в “Aria Residence” е проектиран, за да предостави оптимално пространство и функционалност. От просторните стаи до изисканите интериорни детайли, всеки елемент е тънко подбран, за да се съобрази с изискванията на модерния стил. Изборът на мрамори и гранит за общите части е не само заради тяхната естетическа стойност, но и заради тяхната здравина и устойчивост. Тези материали са известни със своята дълготрайност и устойчивост на износване, осигурявайки дългогодишна издръжливост на общите пространства на сградата. Фасадата ще бъде проектирана с използването на висококачествени материали и стилови елементи, които създават хармонично съчетание между съвременната архитектура и естетиката на околната среда. Аria Residence” съчетава висококачествено изпълнение с прекрасна локация и стил.