За нас

За нас

Ние от Green Hill Estate, предлагаме качествени жилищни сгради, създадени с мисъл за комфорт и уют, директно от инвеститор и без комисионни и допълнителни такси.

Сградите, които предлагаме са изградени с висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и естетическа привлекателност. Придаваме голямо внимание на всеки детайл и осигуряваме изключително изпълнение, за да Ви предложим жилища, които са съвместими с модерния начин на живот.

Нашите локации са стратегически избрани, за да отговарят на Вашите нужди и предпочитания. Всички сгради са разположени на удобни места, близо до обществен транспорт, магазини, паркове,детски градини и училища. Нашата цел е да Ви осигурим жилища, които не само ви дават възможност за достъп до всичко необходимо, но и Ви предлагат спокойна и приятна обстановка.

В нашите жилищни сгради можете да откриете разнообразие от опции, сред които студиа, двустайни и тристайни апартаменти,жилища със собствен двор, магазини и офис помещения. Всички жилища са проектирани да бъдат светли и просторни, с естествена светлина и функционални разпределения на помещенията.

Ние сме горди да Ви предложим възможността да станете част от нашата общност и да се насладите на качествено жилище в уникална среда. Заповядайте да разгледате нашите предложения или се свържете с нас за повече информация. Ще се радваме да Ви помогнем да откриете идеалното жилище, което отговаря на Вашите нужди и представи за перфектен дом.

НАСТОЯЩИ ОБЕКТИ

Heaven Park
кв. Остромила
Sky View
бул. Пещерско шосе 104
Residence 2
Гребна база
Family 2
кв. Беломорски
Boutique 2
бул. Пещерско шосе 104

ПРЕДСТОЯЩИ ОБЕКТИ

Aria Residence
Гребна база