Heaven Park Секция Е – Партер – АП.Е02

Характеристики

Вид на апартамент:

тристаен

Обща площ:

112.81

Изложение:

юг

Етаж:

Партер

Статус:

Свободен

Двор / Веранда

50.77 кв.м.